HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Chutney med græskar og æbler

Skrevet d. 29 Oktober 2001
Ingredienser
500 g Græskar
500 g Æble (helst syrlige æbler)
3 stk Porre
1 stk Chili (lille hot chili)
2 fed Hvidløg
1,5 tsk Karry
5 skiver Ingefær, frisk (tynde skiver)
2 stk Laurbærblad
1 knsp Cayennepeber
2 spsk Sukker
3 spsk Tomatpuré
1 dl Eddike
1 dl Vand

Fremgangsmåde
1. Skræl æblerne og skær dem samt græskarkødet i små tern. Skær porrerne i ikke for tynde skiver - samt chili og hvidløg i papirtynde skiver.
2. Kom de udskårne ingredienser i en gryde sammen med kryderier, sukker og tomatpuré, eddike og vand. Bring chutneyen i kog og lad den simre ca. 1/2 time.
3. Hæld chutneyen på rene og skoldede glas, sæt låg på og lad dem afkøle.