| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Chutney med græskar og æblerSkrevet d. 29 Oktober 2001Ingredienser500 g Græskar 500 g Æble (helst syrlige æbler) 3 stk Porre 1 stk Chili (lille hot chili) 2 fed Hvidløg 1,5 tsk Karry 5 skiver Ingefær, frisk (tynde skiver) 2 stk Laurbærblad 1 knsp Cayennepeber 2 spsk Sukker 3 spsk Tomatpuré 1 dl Eddike 1 dl Vand Fremgangsmåde 1. Skræl æblerne og skær dem samt græskarkødet i små tern. Skær porrerne i ikke for tynde skiver - samt chili og hvidløg i papirtynde skiver.
2. Kom de udskårne ingredienser i en gryde sammen med kryderier, sukker og tomatpuré, eddike og vand. Bring chutneyen i kog og lad den simre ca. 1/2 time.
3. Hæld chutneyen på rene og skoldede glas, sæt låg på og lad dem afkøle. |