HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Stegte karper

Skrevet d. 9 November 2001
Ingredienser
8 stk karpe (små)
4 spsk Smør
2 fed Hvidløg
2 spsk Citronsaft
9 stk Salvie (blade)

Fremgangsmåde
1. Få fjernet skæl og indvolde allerede, når fisken købes. Skyl fiskene endnu en gang derhjemme under den rindende kolde hane og tør dem med køkkenrulle.
2. Smelt smørret i husets største pande. Pil hvidløg og hak det fint. Krydr det flydende smør med salt og peber, citronsaft, hvidløg og salvieblade.
3. Læg fisken i det varme kryddersmør og steg det ved middelvarme i 4-5 minutter. Vend dem forsigtigt og steg dem 5 minutter mere på den anden side. Spis dem nystegte fra panden.