HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Fyldte peberfrugter

Skrevet d. 4 December 2001
Ingredienser
100 g Ris
0 bundter Persille
1 spsk Løg
2 fed Hvidløg
2 spsk Olie
1 skiver Flåede tomater (800 g)
300 g Hakket oksekød
1 stk Æg
1 spsk Sennep (stærk)
1 tsk Oregano (tørret)
4 stk Peberfrugt (grønne)

Fremgangsmåde
1. Hæld risene i en gryde med dobbelst så meget vand, tilsæt salt og læg låg på. Lad dem koge godt 10 minutter ved middel varme, hæld så vandet fra og lad risene dryppe godt af.
2. Skyl persillen, ryst den tør og hak den fint, pil løg og hvidløg og hak dem.
3. Halvdelen af de hakkede løg svitses i en gryde med olien. Tilsæt dåsetomaterne med deres saft, del tomaterne i små stykker nede i gryden. Krydr med salt og peber, lad det småkoge under låg ved svag varme, rør af og til.
4. Ælt det hakkede kød med resten af løgene, hvidløg, persille, æg og sennep. Bland også den afkølede ris i. Krydr kraftigt med salt, peber, oregano og cayennepeber.
5. Skyl peberfrugterne og skær et låg i den del af peberen, hvor stilken sidder. Tag frøstolen ud og skyl kernerne ud. Fyld peberfrugterne med farsen og sæt peberfrugtlåeget på igen.
6. Stil de fyldte peberfrugter i tomatsaucen og lade dem stege 45 min. ved middel varme.