HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Sellerischnitzel

Skrevet d. 4 December 2001
Ingredienser
1 stk Selleri (800 g)
4 skiver Skinkekød (kogt)
4 skiver Gouda-ost (mellemlagret)
2 spsk Hvedemel
1 stk Æg
8 spsk Rasp
2 spsk Smeltet smør

Fremgangsmåde
1. Skræl sellerien og skyl den. Skær den i 8 lige tykke skiver.
2. Hæld 1 liter vand i en gryde og kom citronsaft i vandet. Lad selleriskiver koge kraftigt i andet i 5 minutter, giv dem et kuldechok under den kolde hane, lad dem dryppe af og tør dem med køkkenrulle.
3. Læg 1 skive skinke og ost på halvdelen af selleriskiverne. De øvrige 4 selleriskiver lægges ovenpå. Krydr med salt og peber, drys let med mel. Pisk ægget i en dyb tallerken, drys raspen i en anden tallerken. Træk de sammenlagte selleriskiver gennem æggemassen, vend dem i raspen og tryk paneringen let sammen.
4. Smelt smørret i en stor pande og steg de panerede sellerischnitzler sprøde ved middel varme på begge sider fem minutter. De mindre sellerirester steges simpelt hen med.