| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
KiksekageSkrevet d. 6 Februar 2002Ingredienser300 g Mørk chokolade 3 dl Fløde 100 g Flormelis 100 g Smør (usaltet) 30 stk Kiks (firkantede vanillekiks) Fremgangsmåde 1. Beklæd en sandkageform med tilklippet bagepapir. 2. Hak chokoladen meget fint og kom den i en skål. 3. Hæld piskefløde og flormelis e en gryde og bring det i kog. 4. Hæld langsomt den varme fløde over den finthakkede chokolade. Rør samtidigt med små runde bevægelser i midten af skålen, indtil du opnår en elastisk og glansfuld kerne. 5. Lad blandingen køle af i ca. 5 minutter. 6. Del smørret i små stykker og kom det i blandingen. Rør blandingen færdig. 7. Stil blandingen køligt i ca. 15 minutter. 8. Dæk først bunden af sandkageformen med et tyndt lag chokoladecreme. 9. Kom så et lag kiks i formen. 10. Skift mellem et lage crème og et lag kiks, til der ikke er mere. Det sidste lag skal være chokolade. 11. Dæk formen med husholdningsfilm og stil den i køleskabet til næste dag. |