| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
KathrineblommekageSkrevet d. 6 Februar 2002Ingredienser250 g Sveske 75 g Mandel (smuttede) 4 stk Æg 50 g Sukker 4 dl Fløde 1 stk Vanillestang Fremgangsmåde 1. Tænd ovnen på 170 grader. 2. Skyl sveskerne og sæt dem i blød i lunket vand, indtil de er blevet bløde og stenen kan fjernes. 3. Smut mandlerne og hak dem groft. 4. Læg sveskerne (hvor stenene er fjernet) i det smurte, ovnfaste fad og drys de grofthakkede mandler over. 5. Pisk æg og sukker godt sammen. 6. Flæk vanillestangen og kom den i en gryde sammen med fløden. 7. Opvarm fløde og vanille til kogepunktet og pisk det i æggene. 8. Hæld æggemassen over sveskerne og sæt fadet i den forvarmede ovn. 9. Bages i ca. 1 time. 10. Kagen serveres med flødeskum. |