| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Gratineret frugtsalatSkrevet d. 15 Februar 2002Ingredienser1,2 kg Frugt (blandet, men ingen citrusfrugter) 4 spsk Citronsaft 2 stk Æg 2 spsk Sukker 1 tsk Vanillesukker 0 tsk Citronskal (reven) 2 spsk Orangelikør (eller mandel) Fremgangsmåde 1. Skræl frugterne eller skyl dem alt afhængig af sorten og snit dem i små stykker. Dryp med citronsaft. Forvarm ovnen til 200 grader.
2. Del æggene i blomme og hvide. Æggeblommerne røres glatte med sukker, vanillesukker, citronskal og likør. Æggehviderne piskes stive med håndmikseren. Vend hviderne i æggeblommecremen.
3. Fyld frugtsalaten i et ildfast fad, fordel æggeskummet over og bag det i 10 minutter midt i ovnen. |