HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Æggekage med tun

Skrevet d. 21 Marts 2002
Ingredienser
2 spsk Vand
1 stk Løg
4 stk Tomat
6 stk Æg
1 tsk Basilikum
15 g Margarine
1 dl Mælk
1 dåser Tun (i vand)
10 stk Oliven (sorte)

Fremgangsmåde
1. Æg, mælk, vand og basilikum piskes let sammen. Løget skæres i terninger, tomaterne i kvarte.
2. Løg og tomater svitses let i margarine på panden. Æggemassen hældes på. Tunfisken fordeles ovenpå.
3. Æggekagen stivner ved jævn varme, evt under låg, på ca 15 min. Pyntes med halve oliven og klippet karse