| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Kålsalat med peberfrugtSkrevet d. 21 Marts 2002Ingredienser5 spsk Solsikkeolie 5 spsk Hvidvinseddike 1 bundter Persille 1 stk Hvidkålshoved 2 stk Peberfrugt (røde) Fremgangsmåde 1. Fjern de yderste kedelige blade fra hvidkålen. Del kålhovedet i fire, skær stokken væk fra hvert stykke. Riv kålen i strimler på et råkostjern. Hæld den i en salatskål, krydr med salt og ælt den igennem med hånden – på den måde bliver kålen blødere – samtidig med at den forbliver sprød.
2. Skyl peberfrugterne og skær dem i tynde strimler. Skyl persillen og hak den fint. Bland begge dele med kålen.
3. Rør peber med eddiken og hæld olien langsomt i under omrøring. Hæld det over salaten, rør rundt og lad det trække. Smag til. |