| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Fedtfattige flødekartoflerSkrevet d. 21 Marts 2002Ingredienser50 g Gulerod 50 g Porre 1 stk Løg 1 spsk Maizena 400 g Kartofler 50 g Rodselleri 2 dl Letmælk Fremgangsmåde 1. Rens grøntsagerne.
2. Skær porre og gulerod i tynde skiver, skær løg og selleri i små tern. Skær kartofler i 0,5 cm tykke skiver.
3. Udrør maizenaen i letmælken. Bring blandingen i kog og lad den koge indtil den har konsistens som en tynd sovs.
4. Smag til med salt, peber og eventuelt muskatnød.
5. Grøntsagerne lægges i et ovnfastfad og overhældes med væsken. Bag retten i ovnen ved 175 grader i ca. 1 time.
|