HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Fedtfattige flødekartofler

Skrevet d. 21 Marts 2002
Ingredienser
50 g Gulerod
50 g Porre
1 stk Løg
1 spsk Maizena
400 g Kartofler
50 g Rodselleri
2 dl Letmælk

Fremgangsmåde
1. Rens grøntsagerne.
2. Skær porre og gulerod i tynde skiver, skær løg og selleri i små tern. Skær kartofler i 0,5 cm tykke skiver.
3. Udrør maizenaen i letmælken. Bring blandingen i kog og lad den koge indtil den har konsistens som en tynd sovs.
4. Smag til med salt, peber og eventuelt muskatnød.
5. Grøntsagerne lægges i et ovnfastfad og overhældes med væsken. Bag retten i ovnen ved 175 grader i ca. 1 time.