HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Lynstegte spirer

Skrevet d. 9 April 2002
Ingredienser
1 fed Hvidløg
2 spsk Olie
200 g Spirer, blandede
0 tsk Salt

Fremgangsmåde
1. Pil hvidløgsfeddet og skær det i tynde skiver.
2. Varm olien op, tilsæt hvidløg og rør et minut.
3. Før hvidløgget når at skifte farve, tilsættes spirerne.
4. Steg ved stærk varme i 1 minut, pil hvidløgsstumperne fra og server med det samme.