HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Banandrik

Skrevet d. 6 Februar 2002
Ingredienser
2 stk Banan (store og modne)
4 dl Mælk
4 dl Yoghurt (naturel, drænet)
1 knsp Kardemomme (knust)

Fremgangsmåde
1. For at dræne yoghurten lægges et rent viskestykke i en sigte. Sæt en skål under sigten. Hæld yoghurten i sigten og lad den stå i ca. 1-1½ time i køleskabet.
2. Skræl bananerne.
3. Hæld mælk, bananer og yoghurt op i en blender. Blend til drikken er jævn.
4. Smag til med knust kardemomme.