HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Picnicboller

Skrevet d. 17 April 2002
Ingredienser
25 g Gær
25 g Smør
0 tsk Salt
1 stk Æg
50 g Rugmel
300 g Hvedemel
1 stk Peberfrugt (rød)
100 g Skinkekød (kogt)
1 stk Æg (hårdkogt)
50 g Mozzarella (revet)
2 spsk Cremefraiche. 18%
1 dl Skummetmælk

Fremgangsmåde
1. Smelt smørret til dejen, bland det i en skål med mælken og tilsæt gær, salt og æg.
2. Tilsæt først rugmel og derefter hvedemel lidt efter lidt - indtil dejen er nem at arbejde med. Ælt den igennem og lad den hæve 30-40 minutter.
3. Hak peberfrugt, skinke og æg til fyldet og kom det i en anden skål. Tilsæt ost og creme fraiche og smag til med sennep, salt og peber. Tilsæt grønt drys efter smag.
4. Rul dejen ud, del den i 12 stykker og tril boller, som du trykker flade med hånden.
5. Fordel fyldet på bollerne og luk dejen op omkring, så de er godt lukkede. Sæt dem på bagepapir på bagepladen med sammenføjningerne nedad.
6. Sæt bollerne i kold ovn og stil den på 200 grader. De er færdige efter ca. 25-30 minutter, afhængigt af hvor hurtigt din ovn varmer op.