HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Mexicano kaffe

Skrevet d. 17 April 2002
Ingredienser
0 dl Espresso
4 spsk Piskefløde
1 knsp Kanel (stødt)
1 knsp Muskatnød (revet)
1 spsk Cacaosirup
0 dl Vand

Fremgangsmåde
1. Bryg espresso.
2. Rør piskefløde, krydderier og sirup sammen i en gryde.
3. Tilsæt kaffe og vand.
4. Varm kaffen til under kogepunktet.
5. Hæld kaffen i glas, top op med flødeskum og pynt med chokoladespåner eller drys.