HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Tiramisu

Skrevet d. 9 April 2004
Ingredienser
6 stk Æg
500 g Mascarpone (ost)
7 spsk Sukker
6 dl Espresso (stærk kold kaffe)
100 g Mørk chokolade (hakket)

Fremgangsmåde
1. Æggeblommerne piskes sammen med mascarpone og sukker, til sukkeret er helt opløst. I en anden skål piskes hviderne stive, og med en træske vendes de to masser forsigtigt sammen.
2. En form dækkes med et tyndt lag creme, hvorefter der lægges et lag pavesini dyppet i kold kaffe. Så creme igen, så pavesini dyppet i kaffe, osv
3. På det øverste lag creme drysses små chokoladestykker, efter at have blandet en smule kaffe i det øverste lag creme. Tiramisu kan laves dagen før!