HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Æblekylling

Skrevet d. 10 Maj 2005
Ingredienser
40 g Smør
1 kg Rosenkål
0 dl Hønsebouillon

Fremgangsmåde
1. skyl og skræl æblerne, hvis skallen er meget grov. fjern kernehusene og skær æblerne i terninger. drys dem med salt og peber og fyld dem i kyllingen. luk i med kødnåle.
2. brun kyllingen i smør i en gryde. læg den på siden og hæld ca. 1 dl. varmt vand ved. læg låg på og steg kyllingen ved svag varme i ca. 50 min., eller til den er mør. vend den efter den halve stegetid.
3. rens og skyl rosenkålene og kog dem i letsaltet vand ca. 10 min. tag kyllingen op og fjern kødnåle.
4. hæld hønsebouillon i stegeskyen og jævn med meljævning, til saucen har den ønskede konsistens. tilsæt evt. kulør og smag til med salt, peber og ribsgelé. servér kyllingen med rosenkål, sauce og evt. ribsgelé.
5. retten er fryseegnet