HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Kylling med kammuslinger.

Skrevet d. 10 Maj 2005
Ingredienser
50 g Smør
2 dl Vand
2 dl Hvidvin
2 spsk Hvidvinseddike
2 dl Piskefløde

Fremgangsmåde
1. Skær grænsagerne i små, pæne stykker og svits dem i fedtstof et øjeblik. Tag op og læg til side. Kyllingen lægges i gryden sammen med lidt salt og peber. Vend den i fedtstoffet og hæld vand og vin ved.
2. Kom låg på og lad kyllingen simre i ca. 1 time, til den er gennemstegt.
3. Kom grønsagerne i, når der mangler 10 min. af tiden. Når kyllingen er færdig, tages den og grønsagerne op og holdes varme. Eddiken hældes i gryden, og det hele koges ned til ca. 3 dl. Jævn let med en smørbolle og tilsæt kammuslingerne, som dampes et øjeblik.
4. Hæld piskefløden i, kog saucen op og smag til.
5. Retten er IKKE fryseegnet..