HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Festlig mandelkylling

Skrevet d. 11 Maj 2005
Ingredienser
1 dl Piskefløde
1 tsk Salt (og peber)
1 dl Hvidvin
1 dl Mandel
200 g Champignon
1 spsk Smør

Fremgangsmåde
1. Del kyllingen i mindre stykker og pensl dem med lidt af fløden. Drys med salt og peber.
2. Hæld vinen i et ildfast fad og læg kyllingestykkerne i med skindsiden nedad. Sæt fadet i ovnen ved 175 grader i ca. 50 min.
3. Smut mandlerne og mal dem. Skær champignonerne i skiver og svits dem i smør i en gryde, til væsken er kogt ind. Tilsæt resten af fløden og mandlerne og kog godt igennem.
4. Tag fadet ud af ovnen og vend kyllingestykkerne. Hæld svampestuvningen over og stil fadet tilbage i ovnen i ca. 10-15 min., til kyllingen er gennemstegt og har fået fin farve. Servér med løse ris og grøn salat med mandarinbåde.
5. Retten ER fryseegnet.