HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Rejer i kokos-karrysauce

Skrevet d. 7 Juni 2002
Ingredienser
400 g Rejer (evt. frosne)
3 dl Kokosmælk
2 tsk Karrypasta (rød eller grøn)
2 stk Gulerod (i tynde skiver)
1 stk Squash (i tynde skiver)
1 stk Peberfrugt (rød, i strimler)
2 spsk Fishsauce
400 g Spinat (blade)
3 spsk Korianderblade (hakkede)

Fremgangsmåde
1. Tø evt. rejerne op, pil dem og behold evt. skallen på halestykket. Læg dem på køkkenrulle og dup dem tørre.
2. Åbn dåsen med kokosmælk uden at ryste den. Kom 6 spsk af det øverste tykke lag i en stor sauterpande sammen med karrypastaen. Bring det i kog og lad det koge lidt ind under omrøring i ca. 2 minutter.
3. Tilsæt rejerne og vend dem i blandingen i 1 min. Tag rejerne op igen og tilsæt gulerødder, squash og peberfrugt. Efter 2 minutter tilsættes kokosmælk og fishsauce.
4. Til slut tilsætte rejer og spinatblade og det hele vendes sammen, indtil spinaten er faldet sammen.
5. Krydr med salt og peber og servér med frisk hakket koriander.