HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Citronsorbet

Skrevet d. 8 April 2004
Ingredienser
3 dl Citronsaft (frisk,siet)
1,25 dl Vand
3,25 dl Sukker (Sukkerlage af 3,25 dl sukker og 3,25 dl vand)
1 stk Æggehvide

Fremgangsmåde
1. Bland saft, vand og sukker, hæld det i egnet beholder, og frys det ned, under jævnlig omrøring.
2. Når sorbeten har sjapkonsistens, tages 2 spsk. fra og piskes til skum med æggehviden.