| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Fasanbryst og lår på rødbedecarpaccio og salatSkrevet d. 15 April 2004Ingredienser2 stk Fasanbryst 2 stk Fasanlår 4 stk Rødbede 2 spsk Honning 2 spsk Balsamicoeddike 1 håndfuld Frisée Salat 0,5 stk Porre (i tynde strimler) 0 cl Olie Fremgangsmåde 1. Steg fasanbrysterne og lårerne et par minutter på en varm pande i olie, og krydr med salt og peber. Lårerne steges færdig i ovnen i ca. 8-10 minutter ved 175 grader.
2. Vask og rengør rødbederne og læg dem hele på en bageplade. Pensl med honning og balsamico. Bag dem i ovnen ved 160 grader i ca. 20 minutter. Skræl rødbederne, skær dem i tynde skiver og læg dem på tallerknen.
3. Skær fasanbrysterne i tynde skiver og læg i en cirkel i midten af tallerkenen.
4. Vask salaten og riv den i mindre stykker. Vend olien i og krydr med lidt salt og peber, og læg salaten på tallerknen. Pynt med låret og lidt porrer i tynde strimler.
|