HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Kylling i løgsauce.

Skrevet d. 10 Maj 2005
Ingredienser
1 dl Bouillon
50 g Flødeost
1 dl Piskefløde

Fremgangsmåde
1. Fjern indmadsposen fra kyllingen. drys kyllingen indeni med salt og peber. Hak indmad, løg og persille groft sammen. bland det let og fyld det i kyllingen. Luk sammen med kødnåle.
2. Brun kyllingen i en gryde i smør. Læd den på siden og hæld bouillon ved. lad kyllingen simre under låg i ca. 35 min. Vend og steg videre ca. 35 min., til den er gennemstegt- men pil og snit løgene, svits dem i smør på en pande, og kom løgene i gryden til kyllingen det sidste kvarter.
3. Tag kyllingen op og hold den varm. Rør flødeosten lind med piskefløde og jævn stegeskyen hermed. smag saucen til. servér kyllingen med sauce, kogte kartofler og evt. agurkesalat.