HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Basilikumkylling

Skrevet d. 14 Juni 2005
Ingredienser
100 g Parmesanost
2 dl Basilikum (HAKKET)
2 spsk Smør

Fremgangsmåde
1. Mal den revne ost i en blender eller foodprocessor med basilikum, smør og hvidløg. Lav en lomme i hvert kyllingebryst og fyld den med basilikumblandingen.
2. Læg brysterne i et smurt, ildfast fad. Pensl med sojasauce og drys med salt og peber. Steg i ovnen ved 175-200 grader i ca. 30 min.
3. Servér med pasta eller ris og en god salat.
4. Retten er ikke fryseegnet..