HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Hurtig festkylling

Skrevet d. 14 Juni 2005
Ingredienser
0 g Kyllingebryst
200 g Champignon (i skiver)
2 dl Fløde
4 spsk chilisauce

Fremgangsmåde
1. Steg kyllingebrysterne i smør/olie, 3-4 min. på hver side. Drys med salt og peber og læg dem i et ildfast fad.
2. Svits champignonerne og grøn peber og læg det rundt om kyllingerne. Bland chilisauce og fløde, smag til med salt og peber og hæld det over. Drys med reven ost og stil fadet i ovnen ved 225-250 grader i ca. 15 min., eller til kyllingebrysterne er gennemstegte.
3. Servér med stegte kartofler og tomatsalat.
4. Retten er ikke fryseegnet..