HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Gourmetsalat

Skrevet d. 4 Oktober 2005
Ingredienser
100 g Sorte oliven
100 g Fetaost
2 spsk Olivenolie (dressing)
1 spsk Brun farin (dressing)
0,5 tsk Peber (groftmalet og sort (dressing))

Fremgangsmåde
1. Bland ingredienserne til dressingen sammen. Skyl spinaten, og fordel den på fire tallerkener.
2. Skyl og halver tomaterne. Pil løget, og skær det i skiver.
3. Læg oliven, tomater og løg oven på spinaten. Fetaosten smuldres over salaten, og skinken lægges rundt i kanten.
4. Serveres med dressing og en bid brød.