HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Hvedesalat

Skrevet d. 14 Marts 2007
Ingredienser
300 g hvede
ærter eller kogte bønner
2 store tomater i tern

dressing:
½ dl vand
½ dl olie
1 tsk. dijonsennep
evt. ½ fed presset hvidløg
persille eller purløg
salt og peber

Fremgangsmåde
Kog hveden efter anvisning på pakken og afkøl. Bland ærter/bønner og tomater i hveden. Blend det hele til dressingen, og vend hveden med fyld heri