HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Sellerisalat

Skrevet d. 14 Marts 2007
Ingredienser
1/4 knoldselleri
1 æble
1 dl. græsk yoghurt (mager)
1 spsk. reven peberrod
salt og peber



Fremgangsmåde
Skræl selleri og skæd den i tern. Koges i letsaltet vand i 2 min. Køl den hurtigt af under rindende vand.
Skær æblet i tern
rør dressingen sammen og bland det hele
Smager godt til røget laks eller lufttørret skinke