HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Kylling i kuglegrill

Skrevet d. 11 September 2007
Ingredienser
1 kylling
1 hel citron
4-8 fed hvidløg
salt, peber

Fremgangsmåde
Citronen vaskes, enderne skæres evt. af. Del citronen i 8 smalle både.
Tryk hvidløgsfedene med den flade side af en stor kniv. Skær rodenden af og pil fedene.
Den rensede kylling stoppes med skiftevis citronbåde og hvidløg. Luk kyllingen med kødnåle, så fyldet ikke falder ud.
Kyllingen krydres uden på med sat og peber.
Lægges på risten i en kuglegrill med indirekte varme, ca. 200 grader (ovn kan også bruges, men det er ikke helt det samme)
Steges ca 1 time pr. kg. til lårene slipper.
Serveres med fx små nye kartofler og tomatsalat.