HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Ovnstegt andebryst med rodfrugter

Skrevet d. 8 November 2007
Ingredienser
Andebryst eller hakket magert kød

Rodfrugter selleri, rødbeder, gulerødder, pastinakker, roer, skorzonerrod, kartofler.
Løg anden er uden hvidløg
Hokkaido græskar

Fremgangsmåde
Bradepande med ønskede grøntsager i et lag
I både eller stave
Drys med ønskede krydderi
Sæt i kold ovn 175 varmluft
Ønsket kød ovenpå skal ikke brunes først unødvendigt