| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Dolce - Tiramisú (kvik mig op)Skrevet d. 17 Januar 2008Ingredienser4 past. æggeblommer 100 g sukker 1 stang vanille 1 dl. piskefløde 500 g mascarpone 2 cl Marsala 1 kande stærk kaffe - 6 kopper - evt. espressokaffe købt hos Casa Toscana !!!!!! 20 Lady Fingers cacaopulver. Fremgangsmåde 1. Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud i en skål. Tilsæt æggeblommer og sukker og pisk æggesnapsen i minimum 15 minutter til en luftig og hvid masse. 2. Mascarpone, fløde og Marsala piskes sammen - til det ikke klumper - og vendes forsigtigt i æggemassen. 3. Fordel halvdelen af cremen i et stort fad. Dyp hurtigt Lady Fingers i den stærk (kolde) kaffe og læg dem tæt ved siden af hinanden ovenpå cremen. Hæld resten af cremen over og stil kagen på køl i minimum 2 timer. Inden servering drysse med cacao - sigtet henover med en sigte. |