HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Bagte løg

Skrevet d. 17 Januar 2008
Ingredienser
4 store løg, salt, peber, persille, kryddersmør.

Fremgangsmåde
Skær en lille bid af begge ender af løgene. De skal ikke pilles. Derefter snittes et dybt kors i toppen på hvert - halvt ned. Stil løgene på en bagepladene i en varm ovn ved 180 gr. i 30-45 min., alt efter størrelsen til de er møre. Pil løgene - Pas på de er meget varme! Tryk dem lidt på midten og drys med salt, peber og hakket persille. Giv kryddersmør til.

Serveres som tilbehør til f.eks. oksebøffer eller som del af en vegetarmiddag.