| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Broccoli-kartoffelsuppeSkrevet d. 17 Januar 2008Ingredienser1 spsk margarine 1 stort løg (ca.2 ½ dl hakket) 2 fed hvidløg (finthakkede) 1 tsk tørret dild 500 g broccoli (kun buketterne) 7 ½ dl hønsebouillon 4 kartofler (skrællede og i tern: 5 dl) 2 ½ dl fløde 13 % ¼ tsk sort peber ½ tsk salt 2 ½ dl reven mager ost Fremgangsmåde Smelt margarinen i en gryde, og svits de hakkede løg under omrøring, til de er klare ca. 3 min. Tilsæt hvidløg og dild, og steg det med ca. 1 min. Læg broccoli og kartofler i gryden, hæld bouillonen på, og bring det i kog. Dæmp varmen, og lad det simre delvist dækket med låg, til grøntsagerne er møre ca. 10 min. Kør suppen i foodprocessoren, til den er ensartet i konsistensen. Hæld suppen tilbage i gryden Tilsæt fløde, salt og peber, og varm igennem ca. 5 min. Rør 2 dl reven ost i, og rør rundt, til den er smeltet. Hæld suppen op i tallerkener, og drys resten af osten over. Server straks. |