HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Gulerødssuppe

Skrevet d. 17 Januar 2008
Ingredienser
25 g smør, 4 spsk. hakkede løg, 320 g små gulerødder, 50 g franskbrød uden skorpe, 5 dl mælk, salt, peber, persille.

Fremgangsmåde
Svits løgene i brusende smør i en gryde. Tilsæt gulerødderne med lidt vand. Lad det hele koge i ca. 10 min. Franskbrødet smuldres i gryden sammen med mælken. Lad det koge op og skru straks ned, læg låg på og lad suppen simre i 5 minutter. Gnid det hele gennem en fin sigte. Smag til og drys med hakket persille.

Serveres rygende varm med groft brød til.