HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Majskager

Skrevet d. 17 Januar 2008
Ingredienser
325 g(1 ds) majs, 2 tsk. farin, 3 æg, 50 g smør, 4 spsk. reven parmesanost, salt, peber, olie til stegning.



Fremgangsmåde
Lad majsene dryppe af og hæld dem i en stor skål. Pisk æggene sammen. Smelt smørret. Hæld begge dele over majsen. Tilsæt farin, ost, salt og peber. Vend det hele godt. Varm olien op, til det syder. Kom en stor spiseskefuld majs i den varme olie og lad "kagerne" stege i ca. 4 min., til de er sprøde og gyldne på begge sider. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir.

Serveres som tilbehør til f.eks. kylling, som frokostret eller alene som vegetarret.