HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Rosenkål m/kastanjer

Skrevet d. 17 Januar 2008
Ingredienser
1 ds. hele kastanjer, 500 g rosenkål, salt, 25 g smør.


Fremgangsmåde
Lad kastanjerne dryppe af. Kog rosenkålenen i letsaltet vand til de er møre. Lad også dem dryppe af. Brun smørret i en ren gryde, kom kastanjerne i og lad dem svitse et par minutter, derefter hældes rosenkålene i. Vend dem til de er blanke. Serveres straks.

Serveres som tilbehør til kødretter eller alene som en vegetarret.