HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Stegte kartofler

Skrevet d. 17 Januar 2008
Ingredienser
En teskefuld olivenolie.
450 gr. kartofler.
Salt, krydderier, oregano, eller hvad man har.

Fremgangsmåde
Skræl kartoflerne
tør den godt af med et stykke køkkenrulle
varm panden op på højeste trin.
skru ned til halv varme
skiv kartoflerne ned i panden, tilsæt olien,
læg låg på.
vend kartoflerne af og til.
efter en ½ time er de sprøde og brune, tilsæt først nu saltet og krydderier efter smag