HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Vildsvinekoteletter

Skrevet d. 17 Januar 2008
Ingredienser
4 vildsvinekoteletter, 4 spsk. olie - Marinade: 5 dl rødvin, 1½ dl vand, ½ tsk. sennep, peber - Sauce: 2 løg, ½ tsk. rosenpaprika, 20 g maizena, 20 g smør - 4 halve henkogte pærer, 4 tsk. tyttebærsyltetøj

Fremgangsmåde
Rør marinaden og lad koteletterne trække i den i et døgn. Tør kødet af og gnid det med salt og peber. Steg i olie ca. 4 min. på hver side. Tag af panden og hold dem varme. Hak løgene groft og svits dem på panden. Drys med paprika. Si marinaden og hæld den ved. Jævn saucen med maizena rørt ud med lidt vand. Lad pærerne dryppe af og varm dem i smør på en pande. Anret koteletterne på et fad, fyld pærerne med tyttebærsyltetøj og læg dem ved siden af. Hæld lidt af saucen ved.

Serveres med kartoffelkroketter eller hasselbagte kartofler.