HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Kinesisk kyllingesuppe

Skrevet d. 17 Januar 2008
Ingredienser
25 g. tørrede kinesiske svampe
1 stort løg
2 spsk solsikkeolie
2 spsk. friskreven ingefær
200 g. frosne optøede majskerner
1 tsk. majsstivelse
salt & peber
1 bundt purløg
1½ liter Hønsekødsuppe
200 g. Kyllingebryst

Fremgangsmåde
Udblød de kinesiske svampe et par timeri koldt vand,skær dem i fine strimler. Hak løget og svits det i en gryde i solsikkeolien. Tilsæt ingefær, svampe og hønsekødsuppen og lad det koge i ½ time ved svag varme.

Giv majskernerne et opkog og purer dem i en blænder. Rør derefter pureen med majsstivelsen. Pisk denne blanding i suppen og kog det igennem.

Tilsæt fintstrimlet kyllingebryst,og smag det til med salt og peber, pynt med hallet purløg.

Severes med varme flutes.