| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Kinesisk kyllingesuppeSkrevet d. 17 Januar 2008Ingredienser25 g. tørrede kinesiske svampe 1 stort løg 2 spsk solsikkeolie 2 spsk. friskreven ingefær 200 g. frosne optøede majskerner 1 tsk. majsstivelse salt & peber 1 bundt purløg 1½ liter Hønsekødsuppe 200 g. Kyllingebryst Fremgangsmåde Udblød de kinesiske svampe et par timeri koldt vand,skær dem i fine strimler. Hak løget og svits det i en gryde i solsikkeolien. Tilsæt ingefær, svampe og hønsekødsuppen og lad det koge i ½ time ved svag varme. Giv majskernerne et opkog og purer dem i en blænder. Rør derefter pureen med majsstivelsen. Pisk denne blanding i suppen og kog det igennem. Tilsæt fintstrimlet kyllingebryst,og smag det til med salt og peber, pynt med hallet purløg. Severes med varme flutes. |