HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Kylling i tarteletter

Skrevet d. 17 Januar 2008
Ingredienser
650 g kyllinge småkød
4 gulerødder
4 dl grønne ærter
4 dl grundsuppe
salt, peber og revet muskat nød

Fremgangsmåde
Kyllingekødet, lidt salt og peber og et par drys revet muskat nød koges ca. 20 min. i suppen hvorefter gulerødderne skåret i små tern tilsættes og koger med i 10 min til sidst tilsættes ærterne som koger med et par min. Retten jævnes og serveres i tarteletter. (halvdelen af suppen kan erstattes med mælk) Smager også godt med kartofler.