HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Kyllinge småkød i fløde paprika sovs

Skrevet d. 30 Januar 2008
Ingredienser
600 g kyllinge småkød
1 rød peber
10 g smør
2 tsk. paprika
2 dl fløde
2 dl grund suppe.
salt og peber

Fremgangsmåde
Kødet brunes, ca. 3/4 at den groft hakkede røde peber hældes ved sammen med paprika, salt og suppe. Kødet simre ca. 20 min. Fløden hældes ved og simre videre yderligere 10 min. Rettes jævnes lidt hvis ønskes og smages til med salt og peber, det sidste røde peber tilsættes (de skal nå at blive varme men ikke kogte. Server en god kartoffel til og en sprød salat med fintskåret ananas og solsikke kærner.