HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Ovnstegte røgede kyllinge underlår med kartoffel/porrer gratin

Skrevet d. 30 Januar 2008
Ingredienser
1 pk røget kyllinge underlår.
Ca. 1 kg kartofler
2 porer
2 dl fløde
salt og peber



Fremgangsmåde
Start med gratinen. Skivede kartofler lægges lagvis med porreringene i et ovnfast fad. Salt og peber drysses på kartoffellagene. Fløde hældes ved og fadet sættes i ovnen ved 200 grader. Efter 20 min sættes kyllingelårene i ovnen og der skrues ned på 180 grader. Steges yderligere 40 min.
Server grøn salat til bestående af iceberg, tomat og agurk.