HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Røgede kyllinge vinger og persillesovs

Skrevet d. 30 Januar 2008
Ingredienser
1 pk. røget kyllingevinger
Persille
Smør
Mælk
Salt og peber



Fremgangsmåde
Steg kyllingevingerne i ovnen ca. ¾ time ved 200 grader. (Skal blive sprøde).
Lav persillesovsen ved at smelte ca. 30 g smør, tilsætte 30 g mel lad det bage sammen ved svag varme, tilsæt mælk under omrøring og gennem varmning til ønsket konsistens. Tilsæt hakket persille og varm igennem. Smag til med salt og peber.
Server en god kartoffel til, gerne nye når det er muligt.

Tip !
Sprødstegte røgede kyllingevinger kan også bruges til ”chips” til velkomst øllen. Del da vingen i 2 stykker i ledet.