HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Sommerkylling

Skrevet d. 30 Januar 2008
Ingredienser
1 helt kyllinge bryst
estragon
olie
salt



Fremgangsmåde
Kyllinge brystet, penslet med olie sættes i en 250 grader varm ovn, steger 10 min. Temperatur sænkes til 180 grader og estragon drysses på, steger yderligere 40 min.
Hviler før udskæring. (benet vil være rødt men kødet netop gennemstegt).

Server nye kogte grønsager til kartofler og gulerødder, forårsløg og ærter – hvad haven kan byde på.

Kog kun grønsagerne ”lige netop” de må ikke miste deres sprødhed.

Opskriften er udviklet til Allégården af Stephan Oppenhagen.