| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Sprødstegte kyllingevingerSkrevet d. 30 Januar 2008Ingredienser1-2 pk kyllingevinger (beregn 3 vinger til voksne og 1-2 til børn) olie til pensling salt Kartoffelgratin. Ca. 1kg kartofler 1 løg fløde eller sødmælk eller halvt af hver. Salt peber og revet muskatnød Fremgangsmåde Læg kyllige vingerne i et ildfast fad der skal være afstand i imellem. Pensel med olie og drys med salt og sæt dem i en 225 grader varm ovn i ca. 1 time. Skal være sprøde når de er færdige. Kartoffelgratin: skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver , 3 mm. Hak løget fint. Læg løg og kartofler lagvis i et ildfast fad, drys med salt og peber undervejs og slut med muskatnød. Hæld fløde/mælk ved og sæt det i ovnen. Dæk evt. med stanniol til slut hvis det steger sammen med kyllingevingerne ved 225 grader, så det ikke bliver for brunt. Stegetid ca. 1 time. Grønsalat efter eget behag kan serveres til. |