| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Stegt kyllingebryst med feta og champignonsalatSkrevet d. 30 Januar 2008Ingredienser1 pk kyllinge bryst smør til stegning timian Salaten: Marinade 25 g soltørrede tomater i tynde strimler 1 dl kogende vand 2 spsk. friskpresset citron saft ½ tsk. fint salt ½ dl vindrue kerne olie peber. Fyld 450 g champignon i skiver 200g hovedsalat skåret i grove stykker 1 salat løg i kvarter skåret i tynde ringe 6-8 blade rukkolasalat 200 g fetaost i tern Fremgangsmåde Steges på panden i ca. 15 min. Drys timian på efter bruningen. Salaten Hæld det kogende vand på tomaterne, lad det trække 5 min. tilsæt citronsaft, salt og peber tilsæt olien lidt af gangen. Vend champignonerne i marinaden og det trækker 15 min. Læg en bund af salaten i et fad, anret champignon, salatløg og fetaost herpå. Server flutes til. |