HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Elses lammekølle

Skrevet d. 30 Januar 2008
Ingredienser
1 lammekølle
4 dl vand
1 dl kinesisk soja
1 dl salt
3 pressede hvidløgsfed
1 tsk. grovmalet sort peber


Fremgangsmåde
Tilberedning første trin:
Læg kødet direkte fra dybfryseren i ovnen, hvor det steges i en bradepande ved 75 grader i 12 timer.

Tag stegen ud af ovnen, og læg den i en lage efter opskriften. Brug evt. en plastpose.
Efter ca. 4 (6 timer hvis stegen er stor 2,5-3 kg) timer i lagen er kødet klar til servering .

Tilberedningstip:
Læg stegen i ovnen om aftenen og forbered lagen, så tager den videre forberedelse næste morgen kun få minutter og stegen er klar til servering senere på dagen.

Servering:
Stegen skæres i tynde skiver og serveres kold sammen med flutes, salat og en god rosé vin.