| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Elses lammekølleSkrevet d. 30 Januar 2008Ingredienser1 lammekølle 4 dl vand 1 dl kinesisk soja 1 dl salt 3 pressede hvidløgsfed 1 tsk. grovmalet sort peber Fremgangsmåde Tilberedning første trin: Læg kødet direkte fra dybfryseren i ovnen, hvor det steges i en bradepande ved 75 grader i 12 timer. Tag stegen ud af ovnen, og læg den i en lage efter opskriften. Brug evt. en plastpose. Efter ca. 4 (6 timer hvis stegen er stor 2,5-3 kg) timer i lagen er kødet klar til servering . Tilberedningstip: Læg stegen i ovnen om aftenen og forbered lagen, så tager den videre forberedelse næste morgen kun få minutter og stegen er klar til servering senere på dagen. Servering: Stegen skæres i tynde skiver og serveres kold sammen med flutes, salat og en god rosé vin. |