| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
gode kanel snegle ca 10-12 stykker.Skrevet d. 11 Marts 2008Ingredienser40 gram gær. 1 1/4 dl kold mælk. 1 spsk sukker 1 æg til pensling og hvid glasur 1 tsk salt 125 gram smør/margarine 250 gram mel. REMONCE. 100 gram smør/margarine 100 gram brun farin 1 stor spsk kanel Fremgangsmåde Rør gæren ud i den kolde mælk. Tilsæt sukker og salt. Kom mel og fedtstof i (fedtstoffet skal ikke smeltes)Æltes til dejen er ensartet. Den er klistret og det skal den være.Hæves en time. Rør remoncen sammen Rul dejen ud til en firkant. Brug noget ekstra mel til det .Smør remonce ud på hele fladen og rul den sammen som en roulade. Skæres i ca 10- 12 stykker Tryk dem lidt flade. Smørres godt med sammen pisket æg Bages på en bageplade ved 200 grader (ikke varmluft) i ca 20 minutter Når de er afkølet smørres hvid glasur på |