HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

gode kanel snegle ca 10-12 stykker.

Skrevet d. 11 Marts 2008
Ingredienser
40 gram gær.
1 1/4 dl kold mælk.
1 spsk sukker 1 æg til pensling og hvid glasur

1 tsk salt
125 gram smør/margarine
250 gram mel.
REMONCE.
100 gram smør/margarine
100 gram brun farin
1 stor spsk kanel

Fremgangsmåde
Rør gæren ud i den kolde mælk. Tilsæt sukker og salt. Kom mel og fedtstof i
(fedtstoffet skal ikke smeltes)Æltes til dejen er ensartet. Den er klistret og det skal den være.Hæves en time. Rør remoncen sammen
Rul dejen ud til en firkant. Brug noget ekstra mel til det .Smør remonce ud på hele fladen og rul den sammen som en roulade. Skæres i ca 10- 12 stykker
Tryk dem lidt flade. Smørres godt med sammen pisket æg
Bages på en bageplade ved 200 grader (ikke varmluft) i ca 20 minutter
Når de er afkølet smørres hvid glasur på