HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Grøn Wok- vegetar eller tilbehør

Skrevet d. 16 Oktober 2008
Ingredienser
1 savoykål fintstrimlet
1 spsk finthakket/knust ingefær
1 do do hvidløg
1 tsk knust chili
2-3 spsk god olie
evt. 1 fintstrimlet peberfrugt
salt/peber

Fremgangsmåde
Varm din wok rigtig godt og tilsæt olie. Stirfry hvidløg, ingefær og chili til aromatisk og tilsæt resten. Stirfry til kålen er faldet sammen uden at branke; juster ev. varmen. Smag til med salt og peber.
Kan nydes alene eller som tilbehør i en mængde sammenhænge.