| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Krydret kyllingesalatSkrevet d. 14 November 2009Ingredienser6 kyllingebrystfileter 2 spsk olivenolie 1 løg, finthakket 2 fed hvidløg, pressede 2 tsk karry 1 tsk stødt koriander 1 1/4 dl mayonnaise 1 1/4 dl yoghurt naturel 2/3 dl sulatna-rosiner 2 spsk fransk dressing (flaske) Fremgangsmåde 1. Læg kyllingekød i en stor gryde, det dækkes med vand og koges mørt for svag varme. Afkøles i kogevandet. 2. Olien varmes i en lille gryde, svits løg og hvidløg bløde under omrøring. Tilsæt karry og koriander og rør det sammen for svag varme i 1-2 min. Afkøles til stuetemperatur. Rør løgene godt sammen med mayonnaise, yoghurt, rosiner og dressing. 3. Skær kyllingekødet i tynde strimler og bland det med dressing. Serveres med krydret ris og årstidernes salat. |