| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Urtemarinerede kyllingevingerSkrevet d. 14 November 2009Ingredienser1 kg (12) kyllingevinger Marinade 2 tsk fintrevet citronskal 1 spsk citronsaft 3/4 dl olivenolie 2 spsk hvidvin 2 spsk hvidvinseddike 3 fed hvidløg, pressede 1 spsk hakket persille 1 spsk dild sort peber fra kværn Fremgangsmåde 1 Vingerne skylles og tørres. Det yderste led skæres af og kasseres. Del vingerne i to gennem ledet. 2 Hold i den ene ende af hvert stykke, skær rundt om benet med en skarp kniv, så kødet løsnes. Fjern det tynde ben i den mindste halvdel af vingerne. Skær, skrab og træk kødet ned mod den tykke ende. 3 Træk skind og kød ned over enden af benet, så det ligner et underlår. 4 Rør alle marinadens ingredienser sammen i et stort glas- eller porcelænsskål. Kom vingerne i. Tildækkes med film og sættes i køleskab natten over. 5 Steges på trækulsgrill eller i ovn ved 180 grader i 30-35 min; dyppes jævnligt. |